Tibia NesaraOTS 8.10
Witam,
Przygotowałem pewną listę nowości które są już na serwerze:
- Dodanie nowych profesji dla administracji: Community Manager/Game Master/Global Admin/Hoster.
- Usunięcie npc Rosjanin(sprzedający potężne itemy)/osłabienie itemków.
- Dodanie ozdobnych(może kiedyś nowych) itemów: hell's axe, unkoown bron, mace of knowledge, fur square mace, unknown sword, relic axe, ice star.
- Dodanie dla blue legów, magican hata, blue robe dodatkowych obrażeń z magii. Każdy z tych itemów zwiększa obrażenia magiczne o 5%.
- Dodanie i wypisanie co dają pełne sety żywiołów(Magma/Terra/Glacier/Lighting).
- Dodanie Wedrownego Maga. Sprzedaje on bronie dla magów.(Ice Rod - Druid, Shadow Wand - Sorcerer), oraz runy takie jak: Super SD, Super UH, Super Manarune.
- Na start dostajemy 10cc/w dp 1cc.
- Zbalansowanie potworów: vezix(sila bicia),Barbarian Bloodwalker(hp,sila bicia),Barbarian Brutetamer(hp,sila bicia),Barbarian Headsplitter(hp,sila bicia),Barbarian Skullhunter(hp,sila bicia),gorlam(hp,sila bicia),magityn(hp,sila bicia),
- Nowe Czary: Mas Ground(Royal Paladyn 150lvl,8mlvl,1200many), exori mas(Elite Knight 150lvl,6mlvl,680many),
- Edytowano Banshee Questa, oraz Behemonth Questa.
- Zmieniono wygląd temple.
- Dodanie addon rune, oraz questa na addon rune w temple of time.
- Na ogniste stwory nie działa ogień/na lodowe lód.
- Manasword dla knightow od 100lvla.(Wysysa manę z przeciwników/ mało przydatne gdy chcemy kogoś zabić/głównie do zabawy).
- Destroyer Axe(udeża z lodu,ognia,śmierci,energii(Losowo)).
- Podkręcona prędkość bicia Paladyna/Knighta.
- Poczta (Działają parcele, wewnątrz musi być zaadresowany label) .
- Dodany NPC Marvin. Chodzi on po obrzezach miasta i skupuje Dragon Slayery.
- Dodany W DP Kącik Najsilniejszych Itemow.
- rol(ring of loss/działa jak aol, ale to ring) Ring Of Loss Dodany Do NPC Frodo, Kosztuje tyle co aol.
- Rozwiazany Problem Podszywek Pod Administracje. Administracja Uzywa Tylko 2 Strojow. Niebieskiego Game Mastera I Czerwonego Community Supportu.
Na razie bez zdjęć. Niebawem uzupełnimy dział Galeria
Pozdrawiamy, Ekipa NesaraOTS
Nowy użytkownik
Nie wiedziałem, czy dobrze trafiłem. Ale jednak chyba tak
Patrząc na listę identyczną jak na otservlist myślę, że to ten sam ots
Tak więc mam kilka sugestii dotyczących tych wszystkich rzeczy, a mianowicie:
Spoiler:
- Dodanie dla blue legów, magican hata, blue robe dodatkowych obrażeń z magii. Każdy z tych itemów zwiększa obrażenia magiczne o 5%.
Testowałem magician hata i blue robe i z przykrością muszę powiedzieć, że nie dodają mi ataków magicznych (gram knightem) tak samo z 3ma blue robe tak jak i bez, biję z exori mas po 1000-1200 (na 280lvlu).
Spoiler:
- Dodanie i wypisanie co dają pełne sety żywiołów(Magma/Terra/Glacier/Lighting).
I tutaj nasuwa mi się pytanie... Gdzie to pisze?
Spoiler:
- Dodanie Wedrownego Maga. Sprzedaje on bronie dla magów.(Ice Rod - Druid, Shadow Wand - Sorcerer), oraz runy takie jak: Super SD, Super UH, Super Manarune.
Po 10 minutach szukania znalazłem owego NPC Ma ogromne ceny
ale i dobrze, nie będzie się biegać z najlepszymi itemami na 50lvlu...
Ale i tutaj jest błąd:
Super manaruna jest IDENTYCZNA jak zwykła, a nawet gorsza (testowane by Cpuunek), Super UH jest tylko 5% silniejszy od zwykłego uha, a jak chce się kupić Ice Rod to trzeba powiedzieć "blue rod" zamiast "ice rod".
Spoiler:
- Na start dostajemy 10cc/w dp 1cc.
10cc w plecaku widnieje, ale za to w depo jest tylko 1gp
Spoiler:
- Manasword dla knightow od 100lvla.(Wysysa manę z przeciwników/ mało przydatne gdy chcemy kogoś zabić/głównie do zabawy).
Wszystko ładnie pieknie, ale skąd go wziaść? I jak wygląda?
Spoiler:
- Destroyer Axe(udeża z lodu,ognia,śmierci,energii(Losowo)).
Super, tylko ponawiam pytanie z wyżej, skąd go wziąść?
Spoiler:
- Dodany W DP Kącik Najsilniejszych Itemow.
Nie ma tutaj wszystkich najsilniejszych itemków.
Ps.: jesli szukasz mappera, który to zrobic, bo nie masz czasu lub coś innego, to z chęcią pomogę
Spoiler:
- rol(ring of loss/działa jak aol, ale to ring) Ring Of Loss Dodany Do NPC Frodo, Kosztuje tyle co aol.
Nie działa.
Poza tym, w teleporcie na Ferumbrasy jest jeden feru... Miałem nadzieję, że zabiję z 5-10 i będę miał fajny loot do domku, a tu kicha. Trzeba czekać az się zrespi.
Kolejna sprawa to Morgaroth, czemu on jest tak silny, że jak miałem 295EK to mnie zdjął na hita? Powinna byc chociaż bramka lvlowa od 500lvl.
Generalnie kilka poprawek do zrobienia jest, ale ots super
9/10 ^^